Svimmelhet? Krystallsyke? Les historien til Ingvald….

Her kan du lese historien om Ingvald som fikk konstatert krystallsyke.

Ingvald hadde gledet seg lenge til å dra på ski VM i Oslo, men noen dager før avreise merket han at han begynte å bli svimmel og kvalm. Disse symptomene varte hele dagen og han tok kontakt med lege. Der ble det konstatert krystallsyke, og han fikk et skjema med hjemmeøvelser.

På vei ut fra legekontoret kom han i snakk med noen som fortalte at behandling hos kiropraktor kunne hjelpe på krystallsyke. Han tok derfor kontakt med Alexander hos oss på Trimteateret, og kom raskt inn til behandling.

«Da Ingvald kom til oss var det bare et par dager til han skulle reise å se VM på ski. Så vi hadde ikke akkurat god tid» Sier Alexander. «Heldigvis, pleier ikke Krystallsyke å ta spesielt lang tid å behandle. Det holder ofte med et par – tre ganger, så er man markant bedre. Det finnes selvfølgelig unntak, da det eksisterer mer kompliserte former for krystallsyke, men den vanligste varianten er relativt enkel å behandle. Det er imidlertid svært viktig å oppsøke kyndig hjelp dersom man opplever svimmelhet, da dette kan være første tegn til at noe mer alvorlig er i gjerde».

Etter å ha undersøkt Ingvald grundig, og bekreftet diagnosen krystallsyke, kunne Alexander utføre den enkle og skånsomme behandlingen. Ingvald fikk tre behandlinger og kunne reise å se VM på ski, uten plager. Etter oppfølging påfølgende uke ble Ingvald erklært frisk.

Det er mange historier som Ingvalds, og det som er viktig for oss er å få ut til publikum at dette er noe som kan behandles, og som bør utredes, da mange går plaget og sykemeldt i altfor lang tid.

>> Klikk her for timebestilling